Anvendelse af Beauty nap

Beauty nap indeholder en serie forskellige skønhedsøvelser bygget på anerkendte behandlingsteorier, og de er udvalgt for at fremme udviklingen af din naturlige indre skønhed. Alle øvelserne er udsprunget af egne erfaringer fra min skønhedssalon, og er beregnet til at hjælpe dig til at lægge en skønhedsplan og hjælpe dig i gang med dit eget skønhedsprogram. Det er en stor fordel at kun øve én øvelse ad gangen til du er fortrolig med den og går videre, fordi hver af os har sit eget tempo, når noget nyt skal læres.

Vælg et tidspunkt hvor du ikke er træt, bekymret eller påvirket af for megen støj, og hvor gøremålene lige efter øvelserne ikke kræver din opmærksomhed. Sygdomme, depressioner, medikamenter, stærk kaffe m.v. kan forstyrre skønhedstræningens forløb, og endog give bagslag. Gør skønhedstræningen til en vane, noget du “bare” gør ret ubevidst samme tidspunkt, og samme sted hver dag indtil du føler dig afslappet og godt tilpas. Hvis du har mulighed for det, bør du som nybegynder være alene i venlige omgivelser i et værelse med dæmpet belysning.

Du skal ligge fladt udstrakt på ryggen med armene ned langs siden, håndfladerne vendt opad, og benene let adspredte, men lad ikke hænderne berøre kroppen. Gør dig det bekvemt i den liggende stilling der føles mest behagelig. Luk øjnene, og prøv ikke at falde hen. Du må gerne ligge sådan i stilhed i et par minutter, fornemme hver eneste muskelgruppe, og sige til dig selv “Jeg er rolig og afslappet”, “Jeg er tryg” og “Jeg vil gøre noget for min skønhed” før du begynder din skønhedstræning.

Målet med denne forberedende hvilestilling er gradvis at berolige krop og sind. Hvis du begynder at tumle med et eller andet problem, skal du minde dig selv om, hvad du er i færd med, og igen prøve kun at koncentrere dig om din krop. Hvis du føler træthed nogle steder i kroppen, skal du fokusere tankene på hvert sted i 10 sekunder. Slap af så godt som muligt, og vend din opmærksomhed på hver muskelgruppe efter tur, mens din krop er helt urørlig. Du vil opdage at mange af spændingerne allerede nu dør hen og forsvinder.

Efter skønhedsmanipulationen er din underbevidsthed åben for påvirkninger og gode råd, og skønhedsbevidstheden hjælper dig til at tænke enkle og positive skønhedstanker. Prøv ikke at gå for hurtigt frem, men udvid hellere din skønhedstræning gradvis for at ikke selve formålet med skønhedsøvelserne forspildes. Fremskynder du udviklingen med magt fordi du er utålmodig vil din bevidsthed kunne forhindre skønhedsforbedringen. Beauty nap bringer dig i en skøn afslappet tilstand, der ligner den du er i når du er lige ved at falde i søvn eller lige ved at vågne. Jo mere afslappet du er, jo lettere vil du komme i kontakt med og påvirke din underbevidsthed for at forbedre og omforme din skønhed.

Beauty nap indeholder de bearbejdede teknikker, der har vist sig at være sande for mig. Jeg beder dig om at deltage med åbent sind og afprøve de ting, som jeg tror på, og se, om de virker på dig. Beauty nap fremkommer ikke med beviser, for der er ingen beviser. Hvis du tror noget ikke kan lade sig gøre, fordi det ikke kan bevises, så er det din overbevisning. Følg dit temperament, afprøv alligevel de øvelser som føles behagelige, og når du er parat prøver du også de andre.

Du skal tro på selvsuggestionen for at den skal virke. Dette kan være meget vanskeligt, for vi er blevet opdraget til at tro, at vi ikke fortjener, det vi ønsker, og at vi ikke kan stole på vore ønsker. Lyt til den spinkle stemme, der siger: “Det kunne være, det virkede, og jeg vil prøve”. Det er en ny opfattelsesmåde, og det tager ofte nogen tid før du føler dig veltilpas med nye tanker. Sig til dig selv: “Der er en del af mig, der synes, at dette er tåbeligt, og jeg tror faktisk ikke jeg kan forbedre min skønhed så nemt, men mens jeg lytter tilBeauty nap, vil jeg skubbe det i baggrunden og lytte til den del af mig, der siger, at der kunne være noget i dette, og jeg vil give den del af mig mulighed for at udvikle min skønhed”.

Dine tanker kan desværre virke stærkt begrænsende og skabe mentale barrierer hvis du siger til dig selv, at skønhed er noget du ikke har, og måske ikke engang tør prøve på at opnå, eller hvis du siger til dig selv, at skønhed er noget, du aldrig kan lære, fordi du tidligere har mislykkedes. Tænker du sådan forbliver du mislykket. Men hvis du siger til dig selv, at dette skal jeg nok klare, dette tør jeg sagtens forsøge, jeg skal nok blive ligeså smuk som de kendte og berømte, er der stor sandsynlighed for, at du lykkedes, fordi din hjerne udfører det den får besked på at gøre.
Hver eneste gang du afslutter din skønhedstræningen efter en eller flere øvelser skal du knytte dine hænder gentagne gange, spænde musklerne i arme og ben, tage et par dybe indåndinger, og åbne øjnene langsomt for at undgå hovedpine. Du skal sige til dig selv: “Jeg er vågen, men nu er jeg klar til at fortsætte hvor jeg slap, og jeg vil skønhedstræne allerede igen i morgen”. Stræk armene op over hovedet og rul langsomt om på den ene side, og sæt dig op.

Når du falder i søvn under en øvelse, er det som regel, fordi du mangler søvn. Sluk for Beauty nap, sig med overbevisning til dig selv, at du vil være vågen og opmærksom, og tænd for Beauty nap igen. Hvis du af en eller anden grund ønsker at afbryde skønhedstræningen i utide, skal du ikke tøve eller være ubeslutsom. På den måde forhindrer du at du bliver påvirket af negative tanker, som det kunne ske, hvis træningen fortsatte halvhjertet uden entusiasme, men du skal huske på at afbryde skønhedstræningen som normalt.

Jeg håber Beauty nap vil tjene dig godt på den rejse, du nu er parat til at begive dig ud på. Det er en rejse, som udvikler din viden om din skønhed, og den stopper aldrig. At begynde skønhedsrejsen kræver mod, fordi rejsen nogle gange er langsommelig og vanskelig, men udfordrende, fordi du giver slip på det gamle tankebillede af dig selv, og udvikler din personlige skønhed. Alle ved, hvor vigtig det er for ens selvagtelse at være gennemført velplejet, og at “indpakningen” er aller vigtigst for at gøre indholdet spændende.

Lyt dig smukkere nu, eller download til senere:


Beauty nap 1/4 _ Varighed: 11 min 10 sek _ mp3-fil: 10,5 Mb


Beauty nap 2/4 _ Varighed: 04 min 05 sek _ mp3-fil: 03,8 Mb


Beauty nap 3/4 _ Varighed: 19 min 30 sek _ mp3-fil: 18,3 Mb


Beauty nap 4/4 _ Varighed: 09 min 45 sek _ mp3-fil: 08,6 Mb