Bliv smukkere med tankens magt

Din krop og dermed din skønhed er underlagt psyken, der præges af dine sanser. Den koncentrerer sig i første omgang om din ydre skønhed, men din skønhedsadfærd påvirkes samtidig døgnet rundt af psykens indre skønhed. Din bevidsthed udfører din vilje og dine tanker, mens din underbevidsthed udfører kroppens aktiviteter og processer med en robots effektivitet. Stressproblemer som f.eks. nervøse spændinger, maveproblemer, søvnløshed, mindreværdsproblemer eller utilstrækkelighed er tegn på at noget er galt. Det fantastiske er at du kan påvirke din psyke. Find livsglæden frem, og glæd dig over det positive ved din skønhed i stedet for at fokusere på det negative. Du kan ikke tvinge din underbevidsthed til at arbejde for din skønhed, men med hjælp af Beauty nap kan du forbedre både din indre og ydre skønhed.

Din underbevidsthed reagerer på appellerende skønhedsbilleder når du f.eks. ser en film eller gennemblader et ugeblad uden rigtigt at se i sansebevidst forstand. Den skiftende tankestrøm behandles visuelt af underbevidstheden, og skønhedsbillederne “affotograferes” og sættes i forhold til de allerede eksisterende skønhedsbilleder i din underbevidsthed. Dine nat- og dagdrømme sammenkæder alle disse skønhedsindtryk, der repræsenterer og fortolker dybereliggende følelser og forestillinger. Dine natdrømme dannes af skønhedsbilleder fra psykens dybeste lag, mens dagdrømme kommer fra begge plan med dig selv som hovedperson. Det øverste niveau af underbevidstheden beskriver dine skønhedsdrømme både i vågen og sovende tilstand. F.eks. “Jeg vil blive lidt slankere!” bliver til en ubevidst beslutning om at gøre noget for skønheden.

Alle de signaler du sender ud, får du også igen, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du tænker, føler og siger om dit udseende. Du bruger ydre skønhed som blikfang og budskab, men et særdeles vigtig element er også den indre skønhed du udstråler. Uden den indre skønhed dannet af en blanding af glæde og charme er det sværere at opnå ydre skønhed med hjælp af tøj, kosmetik, prydgenstande osv. Du skal først og fremmest hvile i dig selv og være ægte i dit udtryk og sand mod dig selv for at din udstråling og tiltrækning skal hænge sammen med din psyke. Rigtig nok pirres psyken af direkte eller slørede hentydninger i kropssprog, tøj og makeup, men det er den indre skønheds skjulte hemmeligheder vi længes efter at se mere tydeligt. Det er svært at sætte ord på psykens indre skønhed, og det er faktisk nemmere at mærke når “det” ikke er til stede.

Psykologer siger at vi blandt andet har undertrykkede aggressive og fortrængte seksuelle behov. De gemmes af vejen, men dukker op i vore drømme hvor vi forestiller os at de går i opfyldelse. De kan gøre os fjendtlig indstillet over for dem der virker mere tiltrækkende på det andet køn end os selv. Men drifterne kan også komme til udtryk som selvhævdelse, underkastelse, misundelse eller let skjulte seksuelle hentydninger. Det er disse forestillinger der skaber forståelsen for forskellen på mand og kvinde, tilfredsstiller drifterne og giver en følelse af spændende identitet og skønhed. Bevidstheden fanger og fastholder den ydre skønhed, og overraskes positivt hvis skønheden er overdrevet eller kombineret af uventede elementer.

Første skridt er at slappe fysisk af, for derefter at tilføre positive tanker, billeder og henstillinger. Når du har opnået evnen til at slappe af, og lukke af for den ydre verden, kan du vende din opmærksomhed indad i den kunstig fremkaldte “trancetilstand”. Opbyggelsen af din motivation begynder at virke under en form for selvhypnose, og du får tilført ny skønhedsenergi.

Hver morgen efter du har vågnet skal du spørge dig selv mens du ligger i sengen: “Hvad vil jeg med min skønhed i dag? Skal jeg “stråle” af begejstring, glæde, kærlighed, forelskelse, ungdommelighed eller måske sanselighed. Luk øjnene og forestil dig at du har den ønskede udstråling før du står op, fordi du ved tankens kraft kan du blive endnu smukkere.