Efterord

Skønheden findes kun inden i dig selv, og dermed er du selv ansvarlig for din skønhed. Kunsten er at leve et liv, så det bliver balance og harmoni mellem din skønheds positive og negative sider. Beauty nap er en uvurderlig hjælp, fordi den lærer dig, at kun du alene er ansvarlig for din skønhed, om du skal være lykkelig eller ulykkelig. Når du erkender at du er din egne lykkes smed er du en skønhedsvinder.

Hvis du ikke synes at Beauty nap har forbedret din skønhed bemærkelsesværdig, er det ikke ensbetydende med at du har brugt tid og penge på noget, som ikke kan levede op til dine forventninger! Beauty nap har andre kvaliteter, mest betydningsfuldt er det at du får erkendelsen af, at du er “dig selv”, og at din skønhed ganske enkelt er dit eget værk, et produkt af hele dit liv, af alle dine oplevelser, vaner og lidenskaber.

Beauty nap er et “gør det selv” system – uden din indsats er det ikke muligt at nå dine skønhedsmål. Frisører, skønhedsekspert m.v. kan ordne, pleje, råde og vejlede dig, men ved daglige skønhedsrutiner også der hjemme vil du bedst kunne bevare og forbedre din skønhed.

Jeanette tjener mange penge, og hun mener hun bør have det flotteste og dyreste tøj, man kan købe for penge. Hver lørdag går hun langsomt gennem byen på indkøb, for at alle skal se hende og hendes tøj. Til alles forundring er hun lidt for tyk, huden fyldt med urenheder, neglene umanicurerede og benene dækket af mørke hår. Alle der kender lidt til skønhedspleje, ved at hun kunne gøre meget mere ud af sit udseende. Årsagen til, at Jeanette ikke benytter skønhedsbehandlinger, er, at hun ikke har lært at skønhed ikke består af tøj alene.

Denne historie illustrerer udmærket situationen, som langt de fleste – om ikke alle – piger befinder sig i. Vi har heller ikke lært at udnytte alle de positive træk, vi råder over – i vores fantastiske skønhed.

Hvorfor? Årsagen skal først og fremmest søges i os selv – i de tanker, vi gør os om os selv og andre. Dertil kommer, at du måske ikke har lært, hvordan din skønhed fungerer.

Begynd din skønhedstræning nu, og udfør øvelser regelmæssig hver dag. Hver øvelse skal gentages, indtil der er sket et vist fremskridt. Du skal ikke forvente noget dramatisk, bare stille og roligt fortsætte med at opnå den størst mulige følelse af frigørelse, distance og afslapning, men du vil på sigt opleve skønhedsforbedringer. Din nye skønhed bestemmes hovedsagelig af den regelmæssighed, hvormed øvelserne udføres, og ved fraværet af negative tanker under eller mellem skønhedsøvelserne.