e) Selvskabt SkønhedsCirkulation

Når vi tænker på hjerte, tænker vi på hengivenhed og kærlighed, men tristhed, længsel og f.eks. afsavn kan sætte sig som spændinger i hjerteregionen, så du bliver selvbeskyttende bag en beskyttende forsvarsmur. Vær ikke bange for at vise dine blide og ømme følelser. Med skønhed og kærlighed til dig selv og andre bliver du åben og udstrålende.

Dit hjerte skal med blodet som hjælp pumpe livsvigtige forsyninger frem til dine muskler, organer og nerveceller, men også føre affaldsstoffer tilbage med lymfe- og venesystemet til renseorganerne med et velfungerende kredsløb. Kast masken, afdæk din ydre facade og fyld dit bryst med dybe indåndinger, og du bliver mere udtryksfuld og levende som følge af den øgede livsenergi der pumpes ud i din krop med hjertets kraft, din vigtigste muskel. Blodstrømmen bliver stadig pumpet ud mod legemets overflade når du slapper af, og den dirigeres mod ansigt, arme og ben. Naturen gør det for dig. Din hud blusser, dine øjne skinner

De vitale organer i brystkassen kontrolleres af Solar Plexus, som findes nær hjertet og bag maven. Stedet med de mange nervetråde har ansvaret for de indre organers vedligeholdelse og balancering. Hvis Solar Plexus fungerer forkert, udvider maven sig. Døde celler, affald og fedtvæv ophobes, og forstoppelse, mavekatar, mavesår, tarmirritation, infektioner, diarré og mange andre problemer kan opstå.

Du skal lære at bevidst afspænde hjertet på samme måde som du afspændte musklerne og åndedrættet for at styrke dine lunger. Derved aflaster du hjertets slagfrekvens med op til en tredjedel. Hjertet slår roligere og mere regelmæssig, og du formindsker risikoen for åreforkalkning, hjerneblødning, blodpropper og hjertestop. Det hævdes at en forøget blodtilførsel til barmen kan få brystvævet til at vokse, og din barm bliver både større og fastere. Du oplever også sjældnere og sjældnere hovedpine, svimmelhed, susen, åndenød, smerter omkring brystet og i armene, kolde hænder og fødder, ledsmerter, utilstrækkelighed, mindreværd, humørsvingninger m.m.