5) SKØNHEDSMAGI

Din krop skal være fuldstændig afslappet før du begynder på din skønhedsmagi. Det betyder ikke noget, hvor du er, om du står op, går eller sidder ned, og så snart teknikken er lært, er det ikke længere nødvendigt at lytte til Beauty nap, bare du får det at “give slip” både fysisk og mentalt under bevidst kontrol. Du vil langsomt og sikkert blive i stand til på egen hånd at bringe dig i den manipulerende tilstand hvor du er modtagelig for skønhedsmagiens skønhedsformler. Skønhedsmagien lærer dig at kontrollere dine ubevidste tankebilleder så du kan skabe en positiv skønhedsadfærd.

Skønhedsmagi har intet at gøre med urealistisk optimisme, men med mental disciplin. Det hjælper at bruge ordet “vil”, og “og” i stedet for “men” i skønhedsformlerne. Skønhedsmagien virker ikke når du siger til dig selv: “Jeg kan godt se at jeg skal gøre meget mere for min skønhed, men det bliver bare opfattet som om jeg er en selvglad pyntedukke, hvis jeg gør mig for meget i stand og plejer mig regelmæssig”. Jeg lover dig at din skønhed får større udbytte af at du siger til dig selv: “Jeg vil, fordi jeg lyst til at gøre meget mere for min skønhed, og at jeg kan tage vare på min skønhed med regelmæssig pleje for min egen skyld”.

Når du gentager skønhedsformlerne monotont og passivt for dig selv, bliver du i stand til som en tryllekunstner at forandre negative tankemønstre til positive. Skønhedsmagien er en serie positive skønhedsformler, som bekræfter din skønhed, sundhed, styrke og visdom. Skønhedsformlerne gentages over en længere periode, for at din underbevidsthed skal forstå skønhedsmålet og arbejde på at gøre det til virkelighed. Din fornuft må ikke begynde at analysere, hvad der foregår, for da standser skønhedsmagien omgående.

Det er altafgørende at du vælger de rigtige skønhedsformler, og om nødvendig ændrer dem undervejs. De skal omhandle dine drømme, håb, ønsker og begær, men de skal også være oprigtige, simple og ukomplicerede. Derved bliver du i stand til at fremkalde de ønskede skønhedsforbedringer hos dig selv, fordi din skønhedsmagi opbygger nye vaner og holdninger. Stil ikke større krav til din krop end den kan klare. Hjælp hellere skønheden på vej med mere motion, sundere kost, bedre søvn, færre cigaretter, mindre alkohol og gerne professionelle skønhedsbehandlinger.

Opstil et behersket skønhedsprogram, fordi du højst sandsynlig allerede har gjort forsøg på at forbedre din skønhed – uden det ønskede resultat. Uden din viden kan du være påvirket af negative tankebilleder, men det kan heldigvis ændres ved brug af skønhedsmagi. Ingen kender bedre end dig selv hvad du håber og frygter, og kun du ved hvordan du ønsker at forbedre din skønhed. Dine skønhedsformler skal være korte, klare og let forståelige for at trække i den rigtige retning. Husk at skønhedsmagien er midlet og ikke målet, og at din skønhed skal leves, planlægges og organiseres i vågen og bevidst tilstand.

Fortsæt med din skønhedsmagi, selv efter at du har forbedret din skønhed, for at du ikke i et ubevogtet øjeblik skal falde tilbage til gamle vaner og holdninger. Opnår du ikke det ønskede resultat skal du ikke lade dig afskrække, fordi skønhedsmagi er noget der skal læres, og du vil af og til lave fejl. Husk at vaner er stærke, og du må opbygge en vis stædighed, hvis du vil forbedre din skønhed. Skønhedsmagi 3 – 4 ganger om dagen vil påvirke din skønhed, hvis du ærligt ønsker det du siger i dine skønhedsformler, men din ungdom kan ikke bringes tilbage. Den gyldne regel er at ikke presse på, og det vigtigste er ikke at give op.