3) SKØNHEDSUDFLUGT

Evnen til at foretage en skønhedsudflugt ind i en forestillingsverden er en fantastisk støtte, idet du kan lave sceneprøver en gros på virkeligheden. Skønhedsudflugter giver dig mulighed for at øve dig i indlæringen af skønhedsadfærd, på samme måde som en skuespillerinde kan leve sig så meget ind i en rolle, at vedkommende bliver rollen. Ideen er at du i dine tanker skal træne dine egne reaktioner og handlinger som skønhedsvinder. Samtidig aktiveres din underbevidsthed, og når skønheden skal udføres i virkeligheden, er der altså tale om, at den er velkendt og derfor nem at udføre. På den anden side bliver en skønhedsdrøm aldrig virkelighed, hvis du ikke gør noget i realiteternes verden og hollywooderer dig for at virkeliggøre dine skønhedsdrømme.

Når du foretager dine skønhedsudflugter skal du være klar over hvad du vil, og indse konsekvenserne – du skal have en virkelig trang eller lyst til at forbedre din skønhed. Hvis du ikke virkelig ønsker forbedringen, vil du ikke lykkes i dine skønhedsmål. Jo tydeligere og mere overbevisende du forstår dit skønhedsmotiv, som ligger bagved den skønhedsforbedring du ønsker, jo mere radikalt kan din skønhedsadfærd påvirkes. Det kan være en god idé at dagdrømme målbevidst foran spejlet så ofte du kan. “Indstudér” forskellige skønhedsroller og skønhedsadfærd med forskellig makeup, tøj og kropssprog, fordi skuespillet giver livslyst, og det har en alment styrkende effekt på din skønhed.

Undertiden vil din krop føles meget let og svævende når du lytter til Beauty nap, måske så let at du slet ikke kan mærke den. Til andre tider kan kroppen føles så tung at du umulig kan bevæge den. Du får en fornemmelse af enten at blive meget stor eller meget lille. Når du vender tilbage til normaltilstanden efter din fantastiske skønhedsudflugt i dit indre, vil du være klar over, at du har oplevet en fuldt mulig skønhed, der kan opnås, hvis du selv ønsker det. Du vender tilbage til virkeligheden efter skønhedsudflugten i en behagelig og munter stemning, og den har virket lettende, befriende og rensende på din skønhed.

Når du tager en halv times fantasifuld skønhedsudflugt i farver på egen hånd er emnerne uendelige. Men du skal under skønhedsudflugten se dig selv som afdæmpet, glad, fri, modig, afkoblet, afslappet, rolig, bestemt, sikker, tryg, frigjort, stærk, sund, harmonisk, tilfreds og ikke mindst som en skønhedsvinder. Din underbevidsthed sørger så for skønheden kommer af sig selv, fordi du bliver og handler som du dagdrømmer. Dagdrøm om din skønhed så ofte du kan, fordi din underbevidsthed ikke modsætter sig dine skønhedsdrømme når du er i den dybe afspændte tilstand.

Når du skaber et tankebillede, fremkommer du med en klar psykisk erklæring om det, du ønsker skal ske. Og når du gentager erklæringen, ender du med at forvente, at den ønskede begivenhed faktisk vil finde sted. Som følge af denne positive forventning begynder du at handle på en måde, der er forenelig med det ønskede resultat, hvorved du i virkeligheden er med til at føre det ud i livet som et selvopfyldende profeti.